Herb Factory

Herb Factory. Calitatea care se reflectă în starea ta de bine.

Povestea Herb Factory a început din credința că frumusețea și echilibrul înfloresc din interior și se reflectă la suprafață.

Ne găsim resursele și inspirația în natură și creăm, cu ajutorul acestora și a tehnologiei de ultimă generație, cele mai echilibrate suplimente alimentare, care acționează holistic pentru redobândirea armoniei organismului tău. Fiecare produs este gândit cu atenție înainte să ajungă în mâinile tale, astfel încât toate ingredientele să acționeze împreună la cea mai mare capacitate, pentru armonizarea funcțiilor complexe ale organismului. 

Credem în puterea plantelor, le extragem din cele mai sigure surse, iar, cu ajutorul științei, le maximizăm beneficiile cu vitamine și minerale esențiale pentru tine. Rezultatul lor se oglindește în frumusețea pielii și părului tău, în imunitatea, vitalitatea ta și în starea de bine care te însoțește pretutindeni. Gama noastră de produse este gândită inteligent, astfel încât să acopere toate nevoile primordiale ale organismului, pentru ca acesta să-și atingă echilibrul și să funcționeze la un nivel optim.

În procesul de producție, care are loc în totalitate în Marea Britanie, punem în aplicare experiența vastă a specialiștilor noștri și urmăm cu strictețe cele mai înalte standarde impuse de Uniunea Europeană, după un protocol bine pus la punct.

Acordăm maximă atenție analizelor de laborator și controlului calității, precum și controlului suplimentar de detecție a metalelor, pentru ca la tine să ajungă suplimentele în cea mai pură formă posibilă. Zi de zi, lucrăm la îmbunătățirea noastră ca echipă, pentru ca tu să ai parte de cea mai plăcută experiență, din primul moment din care ai făcut cunoștință cu noi, iar, mai apoi, să obții maximul de beneficii din suplimentele noastre dedicate sănătății, vitalității și frumuseții tale.

În ce credem

Herb Factory
Lucrăm zi de zi să atingem cele mai înalte standarde ale calității din România, de aceea producem suplimentele Herb Factory într-o fabrică ultra-performantă din Marea Britanie. Suntem certificați GMP HAACP, ISO 9001, ISO 22000, beneficiem de teste clinice, declarații de conformitate și de calitate ale producătorului.
Copie a Fără titlu (55)
Pentru noi, armonia organismului echivalează cu sănătatea lui și fiecare funcție aflată în dezechilibru se poate echilibra cu ajutorul unor cantități optime de ingrediente active. Armonia regăsită cu ajutorul suplimentelor noastre alimentare, aduce în viața ta vitalitate, frumusețe și o stare de bine care te însoțește permanent și te susține să duci la capăt cele mai importante provocări ale fiecărei zile.
Stiinta banner
Punem accentul pe știință și tehnologie, pentru ca suplimentele noastre alimentare să dețină cantitatea ideală de ingrediente, care, împreună acționează direct asupra dezechilibrelor din organismul tău. Folosim aparatură avansată și de ultimă generație și ne asigurăm că fiecare produs este fabricat la standardele pe care le urmărim.
Puterea Naturii Banner
Credem că din natură culegem cele mai mari beneficii pentru organismul nostru și că în fiecare plantă regăsim vitalitatea care se pierde de-a lungul timpului, ingredientele cheie pentru funcționarea optimă a organelor și frumusețea care se reflectă din interior.

Beneficiile produselor Herb Factory

Suplimentele alimentare Herb Factory acoperă principalele nevoi ale organismului tău și acționează asupra celor mai des întâlnite dezechilibre care te împiedică să funcționezi la capacitate maximă.

Din respect pentru clienții noștri, produsele sunt fabricate la standarde de calitate europene, astfel, poți avea siguranța că nevoile tale își găsesc soluția în doar câteva capsule administrate zilnic, concepute să acționeze la nivel holistic. Carențele de vitamine și minerale sunt acoperite, iar ajutoarele din natură, procesate în deplină siguranță în fabrica noastră, îți reglează funcțiile organismului și îl încurajează spre vindecare și atingerea unei stări de armonie. Astfel,

Banner femeie fericita

Imunitatea devine puternică

Banner barbat alergand

Organismul se regenerează și își recapătă energia

Ajutor in curele de slabire

Curele de slăbire devin mult mai eficiente

Cuplu fericit varstnici

Procesul de îmbătrânire este încetinit.

Meniu