Melatonina 1 mg Mos Ene pe la gene

39 lei

In stoc

Ingredientul de bază al suplimentului „Moș Ene pe la gene„ este Melatonina, un hormon natural denumit și „hormonul somnului„. Acest supliment este un atenuant eficace al tulburărilor de somn, reglează ritmul cardiac.
Melatonina scade iritabilitatea acumulată în timpul zilei, susține sistemul nervos și menține sănătatea psihică. Oferă echilibru metabolismului hormonal și sprijină sistemul imunitar.
Melatonina susține funcționarea normală a sistemului endocrin, aceasta stimulând eliberarea hormonilor sexuali feminini. Are un caracter antioxidant susținând structura celulară.
„Moș Ene pe la gene” are ca acțiune benefică asupra organismului impiedicarea hormonilor energetici activi favorizând ca resursele organismului să se poată regenera.

Importanța suplimentul alimentar „Moș Ene pe la gene„ pe bază de Melatonină:

  • oferă suport în depresiile sezoniere;
  • reglează perioada normală de somn;
  • suport în perioada menopauzei.

Melatonina 1 mg Mos Ene pe la gene

Supliment alimentar   Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare)   30 capsule moi Cantitate neta: 14,4 g

Ingrediente: ulei de soia; capsula (gelatina, glicerol, apa purificata, dioxid de titan); agent de glazurare (ceara de albine); melatonina – 1 mg.

Mod de Utilizare: 1 capsula zilnic, inainte de culcare   A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra in ambalajul original, in locuri uscate, ferite de lumina directa a soarelui, la temperatura camerei. A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, de catre copii si persoanele care sufera de boli autoimune. A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul contine SOIA! A se consuma cu precautie de catre soferi si persoanele care manipuleaza vehiculedeoarece consumul de melatonina poate incetini sau intarzia reflexele!

0/5 (0 Reviews)
Fii prima persoana care adauga o recenzie pentru “Melatonina 1 mg Mos Ene pe la gene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca nici o recenzie

Meniu

Melatonina 1 mg Mos Ene pe la gene cutie

Melatonina 1 mg Mos Ene pe la gene