Stres si Anxietate

Stresul – una dintre problemele cele mai mari ale vieții de zi cu zi. Un inamic redutabil, pe care dacă nu îl contracarăm la timp, poate să producă efecte fatale. Un studiu realizat de Eurostat, de altfel, arată că românii petrec mai multe ore la birou decât ceilalți europeni, însă productivitatea este cu 30% mai scăzută. 40% dintre respondenți petrec peste 45 de ore pe săptămână la serviciu, ajungând chiar și până la 55 sau 65 de ore. În urma altor studii, se evidențiază faptul că persoanele aflate în managementul mediu și de vârf suferă de stres ocupațional în proporție de 99,9%, la 2-3 ani după ce au înaintat în funcție, ajungând la cel puțin un episod de burnout în maximum 5 ani.

Vitamine pentru Oboseala si Stres

Este acest lucru de dorit? Firește că nu. Din acest motiv, Herb Factory vă propune vitaminele pentru oboseală și stres între care regăsim Women’s Ultra Supremia, capsula completă pentru femei ce conține vitaminele esențiale B2, B3, B5 și B12, ce contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos. Practic, un alt mod de a spune adio stresului permanent și o formulă cât se poate de inspirată de a ne rezolva atribuțiile cotidiene fără anxietatea binecunoscută.
În plus, ca un adaos menit să asigure un raport perfect între substanțele de care are nevoie organismul și starea de bine necesară oricărei persoane, această secțiune conține și flaconul de Colagen marin supraintitulat „Cea mai frumoasă din țară”. Și veți vedea că are toate motivele să se numească astfel. Iar asta pentru că, practic, vitaminelor deja enumerate li se adaugă vitamina C, ce reprezintă un „must” pentru menținerea sănătății și frumuseții interioare cât și exterioare și vitamina care susține funcțiile sistemul imunitar active. Nu în ultimul rând, colagenul crește nivelul de hidratare al pielii, încetinește procesul de îmbătrânire și reduce ridurile fine, prevenind totodată absorbția și răspândirea toxinelor și celulelor canceroase.
Așadar, cu suplimentele pentru stres de la Herb Factory, este momentul să lăsați grijile în urmă. Este timpul, cu alte cuvinte, să scăpați de stres și anxietate odată pentru totdeauna.

Meniu