Suplimente Imunitate

Indiferent de sezon, imunitatea are nevoie de un suport constant, pentru a funcționa la capacitate maximă și a ne apăra de viroze, infecții sau alte boli. Printr-o viață echilibrată, în care includem o alimentație bogată în nutrienți, sport, momente de relaxare și un adaos de suplimente alimentare de înaltă calitate, ne ajutăm organismul să-și echilibreze funcțiile și să își recapete armonia interioară.

Vitamine Imunitate

În ziua de azi, stilul de viață urban ne împinge către o alimentație de tip fast-food, excese și lipsă de mișcare, toate guvernate de o stare de stres generală, care nu face decât să scadă apărarea naturală a organismului și să ne expună mai mult în fața virușilor și bacteriilor. De aceea, este indicat să avem grijă de noi și să acordăm atenție fiecărui simptom subtil pe care îl remarcăm. Răcelile frecvente, apariția bolilor de piele, candidoza, infecțiile urinare, fluctuațiile în greutate și oboseala cronică sunt doar câteva dintre semnele care ne spun că ne confruntăm cu un sistem imunitar scăzut. De aceea, pe lângă schimbările pe care este indicat să le adoptăm în stilul nostru de viață, recomandăm administrarea de suplimente de imunitate pentru adulți, care conțin necesarul de vitamine și minerale necesare de care are nevoie fiecare zilnic.

Una dintre acestea este vitamina D, care, în mod normal, se produce natural prin expunerea la razele soarelui. Însă, cum lunile de toamnă și iarnă vin cu insuficientă lumină solară, este necesar să compensăm prin administrarea de suplimente pentru imunitate cu un conținut bogat de vitamina D. Nu numai că aceasta îți va crește imunitatea, dar va avea efecte benefice și asupra sistemului osos, a muschilor, tiroidei și asupra creierului. Prin administrarea acestor vitamine pentru imunitate scăzută, vei deveni mult mai ferit de contactarea virozelor în sezonul toamnă-iarnă și te vei dobândi o stare generală de bine. În ceea ce privește prețul produselor noastre pentru imunitate, acestea sunt stabilite la un raport ideal între calitate și preț, fiind fabricate la cele mai înalte standarde europene, după reguli stricte și în deplină siguranță.

Meniu