Vitamine

Cu toții știm cât de benefice sunt vitaminele și mineralele pentru organism, în orice etapă a vieții noastre. În funcție de contextul în care ne sunt necesare, ele ajută la îmbunătățirea sau remedierea diferitelor afecțiuni în mod natural și treptat. Suplimentele noastre de vitamine pot fi achiziționate atât individual, cât și sub formă de kituri realizate special pentru o anumită categorie și pentru un anumit scop. În acest fel, clienților le este mai ușor să aleagă și să se orienteze în gama de produse. Unele capsule pot fi utilizate și de femei și de bărbați, ajutând la atingerea unor obiective comune, precum întărirea oaselor, un somn mai liniștit sau o imunitate puternică. Pe de altă parte, seturile noastre de vitamine combină capsulele astfel încât să ajute o singură categorie: femeile întâmpină de-a lungul vieții probleme în ceea ce privește fertilitatea și menopauza; bărbații vor dori rezultate mai rapide și vizibile după antrenamentele sportive. În plus, acestea rezolvă și problemele de zi cu zi, precum îngrijirea părului, pielii și a unghiilor, stimulând creșterea și regenerarea sănătoasă. Anxietatea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni ale secolului 21, însă capsulele speciale pentru stres și anxietate vin în ajutor. Totodată, oferim și un kit pentru o slăbire mai rapidă, care conține trei tipuri de vitamine și minerale: D3, L-Carnipure și acid linoleic. Cele mai actuale probleme clienților pot fi rezolvate cu ajutorul unui complex de vitamine bine ales și utilizat adecvat. Elixirul tinereții încă nu a fost descoperit, dar credem că vitaminele noastre nu sunt departe de adevăr: kitul pentru EA de regenerare și tinerețe are efecte avantajoase. În ceea ce privește prețul suplimentelor noastre pentru femei, ele beneficiază de un raport ideal între calitate și preț, fiind fabricate la cele mai înalte standarde europene, după reguli stricte și în deplină siguranță.

 • Women’s Ultra SUPREMIA capsula completa pentru femei

  Supliment alimentar 60 comprimate filmate.

  Cantitate neta: 108,67 g Vitaminele B2, B3, B5, B12 contribuie la metabolismul energetic normal si la funtionarea normala a sistemului nervos. Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii. Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii. Cuprul contribuie la transportul normal al fierului în corp. Vitamina D contribuie la: menținerea sănătății sistemului osos; funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina A contribuie la procesul de diferențiere celulară. Magneziu contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular; menținerea sănătății psihice; contribuie la menținerea sănătății dinților si a oaselor. Seleniu contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide. Zinc contribuie la sinteza normală de ADN.

 • Vitajoy – vitamina D3 2000 UI – capsula pentru oase puternice

  Având în vedere că viața cotidiană se desfășoară la locul de muncă sau în spații închise, lipsite de razele soarelui, Vitajoy este suplimentul ce poate completa nevoia organismului de vitamina D3.
  Vitamina D3 stimulează și protejează sistemul osos, încetinește îmbătrânirea, stimulează secreția de insulină, reduce riscul de boală vasculară periferică și scade riscul de depresie. Pe lângă numeroasele beneficii, vitamina D3 ajută la slăbitul în circumferință.
  Vitamina D3 este una dintre cele mai importante vitamine pentru sistemul imunitar. Aceasta asigură transportul calciului și fosforului în zone ale corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini remineralizarea oaselor adulților. Permite absorbția acestor minerale în intestin.

 • Selenium 200mcg + ACE vitamins – capsula pentru piele, par si unghii frumoase foc

  Seleniu este un mineral important în susținerea sănătății, având un puternic rol antioxidant. Acesta ajută la fertilitatea masculină și contribuie la sinteza hormonului tiroidian.
  Deficitul de selenium este asociat cu bolile cardiovasculare și alte afecțiuni care produc inflamație în corp. Seleniul împreună cu vitaminele A, C și E ajută la fortifierea imunității și asigură protecție împortiva infecțiilor virale.

Meniu